Sømløs levering og montering av vinduer og solskjerming

Det er tross alt lettere, raskere og rimeligere for deg når du kan få både vinduer og solskjerming hos oss!

Gratis befaring

- fordi vi kan plissé

Unn deg det lille ekstra med plisségardin

Solskjerming tilpasset ditt behov

Ønsker du en lystett, varmeisolerende, solreflekterende eller gjennomsiktig plisségardin? Plisségardinene kan leveres med enkelt eller dobbelt stoff. Bygga plissé leverer tekstiler som egner seg for forskjellige rom.

Finn din unike stil innen farger og mønster, eller gå for en mer nøytral, klassisk farge som aldri går av moten. Velg din favoritt fra vår flotte kolleksjon i flere farger, stoff og design.

Plissé til alle vinduer og takvindu

En av fordelene er at plisségardinet kan monteres helt inni vinduet eller døren, slik at produktet følger ruten ved åpning. Plissé egner seg også for takvindu og vindu med spesielle vinkler og mål.

Fordeler med innendørs solskjerming

Stenger sjenerende sol og/eller uønsket innsyn.

Enkle ett-lags plisségardiner er ofte ideelle for rom der man ønsker lysinnslipp og enkelhet. Doble plisségardiner består av to lag med stoff som gir gardinen et mer eksklusivt og strukturert utseende, samt bedre isolasjon og lyskontroll.

Plisségardiner tar minimalt med plass og bevarer møblene dine for falming. Plisségardin passer nesten alle vindustyper og er flotte til takvinduer, dører og vinterhager. Finn din unike stil innen farger og tekstiler, eller gå for en nøytral farge som går igjen år etter år.

Lurer du på hvordan du skal velge riktig plisségardin?

Det finnes utallige valgmuligheter innen plisségardiner, men vi ønsker å gjøre det enkelt for deg, slik at du ikke blir overveldet! Her finner du en liten guide.

Hvor lite eller mye sol ønsker du å skjerme med plisségardinen?

Ønsker du å skjerme for utsyn eller innsyn?
Enkle plisségardin har små hull i tekstilet ved løftesnorene. Disse er lite synlige på avstand, men løftesnorer må til, enten du velger lystett eller gjennomsiktige stoff.

Trenger du et relativt lystett rom? Da bør du kanskje vurdere doble plisségardin. Dette er et gardin hvor løftesnorer ikke er synlige og fremstår meget pent. Isolasjonsevnen er bedre, både når det gjelder lys, varme og lyd. Varmen holder seg inne på vinteren og ute om sommeren. Bygga plissé tilbyr flere muligheter for innfestning og betjening som ønskes.

Tips: Lån med deg en stoffprøve for å se hvordan plisségardinen og valgt farge påvirker fargen i rommet og lyset du skal ha gardinen i. Det vil gi et helt annet fargeinntrykk enn når stoffet er brettet sammen og ikke slipper noe lys igjennom.

Våre dyktige fagfolk vil sørge for at plisségardinene dine er perfekt plassert og ser fantastiske ut!

Hvis du er usikker på hvilke av våre fantastiske produkter som passer for deg, eller du har behov for rådgivning, spør oss gjerne! Gratis befaring og tilbud på skreddersydd plisségardin.

Gratis befaring