Om Bygga – den hyggelige byggmesteren i Stavanger

Bygga Plissé er en del av familiebedriften Bakken, som har hatt ombygging og rehabilitering som sin spesialitet siden den ærverdige byggmester Paul Bakken etablerte seg i 1959. Bygga AS har en enorm ekspertise samlet over utallige år og spesialiserer seg blant annet på sømløs levering og montering av vinduer.

Gratis befaring

- fordi vi kan plissé

Et unikt samhold, gode resultater og solid håndverk

Vi i Bygga tror på kvalitet i alle ledd og strekker oss langt for å gjøre kundene våre fornøyde. Vår kunnskap er et resultat av et yrke som har gått i arv over flere generasjoner.

Det at vi er en familiebedrift gjør at vi har et helt unikt samhold og kjenner hverandres styrker godt. Dette gjør at vi kan sende riktig mann til riktig jobb gang på gang.

Gratis befaring

– Helt rå kundeservice og forståelse for yrket

«Dette er ikke reklame, men en varm anbefaling!»

Jeg tok kontakt med Bygga AS for noen uker siden, da jeg hadde hørt at de har solskjerming til meget gode priser. Eg ble møtt med en helt rå kundeservice og forståelse for yrket.

Det ble bestilt inn plisségardiner på mål og på under 2 uker var de montert. Dette er av topp kvalitet!

Om du er ute etter solskjerming/plissegardiner i topp kvalitet med rask leveringstid, montert av nøyaktige og dyktige montører, så er Bygga den rette bedriften å bestille i fra.

– Marius Justad (kunde)

Bygga – Våre spesialiteter i Stavanger

Solskjerming

Det er dette vi kan best! Vi er effektive, trygge på vår egen kunnskap og åpne. Du kan være involvert i prosessen så mye eller lite som du selv ønsker.

Bygging

Det er dette vi kan best! Vi er effektive, trygge på vår egen kunnskap og åpne. Du kan være involvert i prosessen så mye eller lite som du selv ønsker.

Renovering

Vi liker å ta vare på godt og gammelt håndverk. Dette betyr at vi har respekt for utgangspunktet når bygg skal renoveres. På denne måten vil man oppnå best mulig resultat.

Påbygg

Bygga AS har lang erfaring innen påbygg av hus. Vi hjelper deg alt fra ide til ferdigstillelse og gir gode råd underveis. Det unike samarbeidet vi har med våre underleverandører er en av våre styrker.

Sømløs levering og montering

Vil du ha besøk av oss?

Ordet befaring begynner kanskje å bli litt gammeldags? Vi i Bygga foretrekker å si at vi kommer på besøk, noe vi synes er mye hyggeligere. I løpet av befaringen ønsker vi å bli bedre kjent og svarer gledelig på alle spørsmål du måtte ha.

Etter besøket vil du motta et tilbud med konkret informasjon om hvor lang tid arbeidet vil ta og pris.

Tilbudet kan du selvfølgelig se på i fred og ro, og tar kontakt med oss igjen hvis du skulle ønske å jobbe med oss.

Vi gleder oss til å høre fra deg! → Gå til kontaktsiden

Våre dyktige fagfolk vil sørge for at plisségardinene dine er perfekt plassert og ser fantastiske ut!

Hvis du er usikker på hvilke av våre fantastiske produkter som passer for deg, eller du har behov for rådgivning, spør oss gjerne! Gratis befaring og tilbud på skreddersydd plisségardin.

Gratis befaring